Wil jij meedraaien in de absolute top, als het gaat om het realiseren van droombruiloften? Als fotograaf, videograaf, weddingplanner, babs of op een andere manier? Het ‘waarmaken’ van een bruiloft is een belevenis en al bijna net zo mooi is het, om al die kennis en ervaring te delen met mensen die er net zo voor willen gaan als wij. 

Welcome to the weddingacademy

For big days that last a lifetime

Een bruiloft die je altijd bij zal blijven. Dat moment waar nog jaren over gesproken wordt. Jij was erbij. Sterker nog: jij maakte het waar. Is precies dát waarvoor jij in de wieg gelegd bent? Dan hebben wij goed nieuws. Want met onze jarenlange ervaring starten wij de Big Days Academy.

Al meer dan veertien jaar organiseren en realiseren wij exclusieve bruiloften op maat. In zowel Nederland als Italië en op andere bijzondere plekken in de wereld. Wij léven voor onvergetelijke bruiloften, ‘exclusiviteit en voluit genieten’ horen bij ons in één zin en wij ademen maatwerk. 

Het ‘waarmaken’ is een belevenis en al bijna net zo mooi is het, om al die kennis en ervaring te delen met mensen die er net zo voor willen gaan als wij. Daarom vonden wij dat het tijd was voor een ‘Wedding Academy’ en dat is precies wat we samen hebben opgezet.

Wil jij meedraaien in de absolute top, als het gaat om het realiseren van droombruiloften? Als fotograaf, videograaf, weddingplanner, babs of op een andere manier? Wil je je verder bekwamen? Volg dan één van onze trainingen, opleidingen of master classes en word nog beter in je vak. 

Het wiel opnieuw uitvinden is niet langer nodig. Profiteer van de kennis en ervaring die wij en andere professionals in al die jaren hebben opgebouwd. Leer van de tips and trics en the do’s and don’ts die wij verzamelden tijdens onze reis en ons hebben gebracht waar we nu staan.

Wil jij groeien als professional of misschien wel de beste weddingplanner worden van Nederland? 
Meld je dan aan bij onze Wedding Academy. Enjoy, learn and improve.

Wil je op de hoogte gehouden worden?


Neem contact op

Bij Big Days Academy kun je o.a. terecht voor Masterclasses om je expertise uit te breiden op diverse vakgebieden. Krijg les van de meest ervaren mensen uit het vak!

Daarnaast gaan we een volledige opleiding aanbieden voor de startende weddingplanners.

Heb jij altijd al weddingplanner willen worden en wil je dit heel goed vanaf het begin aanpakken? We are your girls!! Een hoogwaardige opleiding van a-z. We behandelen alle facetten van het weddingplannen. We leren je hoe je een weergaloos netwerk opbouwt. En hoe je als ondernemer je bedrijf kunt runnen.

Samen gaan we je bedrijf opbouwen en zullen we je intensief begeleiden zodat jij er zo snel mogelijk een goed inkomen uit haalt en je passie dagelijks kan uitvoeren.

Weddingplanner academy

Ik wil meer weten!

In samenwerking met de one and only Amanda Drost gaan wij een tweetal hoogwaardige Masterclasses organiseren.

Voor de beginnende fotografen: ga met ons mee naar Italië en wij zorgen ervoor dat jij je perfect kunt specialiseren in Destination Weddings. Leer alle fijne kneepjes van het vak! (zoiets?)

Voor de ervaren fotograven: Deze keer niet dezelfde beelden als jouw mede cursisten, wij pakken het anders aan. Hoogwaardige styling en inhoudelijke verdieping in jouw fotografie. Een ding is zeker: na deze Masterclass kun jij je weer beter specialiseren!

Wedding fotografie pro & Destination

Ik wil meer weten!

Contact