De afgelopen jaren hebben we flink wat tranen zien rollen, schaterlachen gehoord en hartverwarmende momenten meegemaakt. Wat is het toch bijzonder hier onderdeel van uit te maken. Benieuwd hoe dat eruit zag en wat de bruidsparen ervan vonden? Een greep hiervan delen we hieronder graag!  

Show, don't tell


← RIGHT THIS WAY!

De eerste ontmoeting met Nikki voelde meteen vertrouwd. Een fijn, lief mens met passie voor haar vak. Ze helpt je overal bij, geen struggle is teveel, ze voelt ook aan wat je nodig hebt en maakt dit bespreekbaar. Ze kwam met creatieve verrassende ideeën. Heeft echt oog voor details. De organisatie was tot in de puntjes geregeld. Nikki heeft een fantastisch mooie dag georganiseerd waarin ze ons volledig heeft ontziend. Optimaal genieten met onze gasten.

Dianne en Thijs

De huwelijksdag heeft al onze verwachtingen overtroffen. We hebben zelf erg genoten omdat we totaal ontzorgd werden en alles op rolletjes liep. Ook hadden we met nogal wat variabelen te maken die onzeker waren zoals Corona en het weer. Alles is heel goed uitgepakt, vooral door jouw zorg. We kregen veel complimenten vanuit onze gasten over jou. Goed anticiperend op vragen, voordat het werd opgemerkt was het al opgelost. Je was adviserend vanuit eigen brede ervaring, hebt uitstekend oog voor styling, zorg en oog voor het bruidspaar en door gebruik van je eigen netwerk hadden we goede leveranciers. Dank je wel lieve Nikki!”

Wouter en Marieke

Loveshoot Barefoot Wedding

Via onze trouwlocatie kwamen we bij Nikki uit. Tijdens het kennismakingsgesprek was ze ontzettend enthousiast en gaf ze ons al meteen de rust die wij nodig hadden. Toen zeiden we tegen elkaar, we zoeken niet verder, dit moet onze ceremoniemeester worden! Wat een passie heeft ze voor haar vak! Op en top vakvrouw, dit zagen we in alles terug! Van het contact vooraf de bruiloft tot aan de styling van onze bruiloft. Nikki is uniek! Ze zorgt niet alleen voor de puntjes op de i, ze geeft je ook het gevoel dat je op de dag zelf alles kan loslaten en kan genieten. Dat hebben wij zeker gedaan! Ze heeft alles onder controle. 

Nikki is: Enthousiast, creatief en zorgzaam!

De samenwerking met Nikki was alsof ze familie was. Ze stelde ons op ons gemak. Nikki snapte wat wij op onze bruiloft wilde waardoor wij haar ook vertrouwde. Bij het maken van het draaiboek snapte ze precies wat wij bedoelde. Het geeft zo’n fijn gevoel als je iemand kan toe vertrouwen op de grote dag en dat dan ook  zoals je ...

Bart En Lisa

...LEES MEER

...dan ook alles verloopt zoals je in gedachten hebt.  

Wij wilde graag buiten trouwen maar op de dag zelf zou het erom spannen of de ceremonie buiten zou plaatsvinden. Uiteindelijk hebben we in overleg met Nikki gekozen om binnen te trouwen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Wat had ze hier goed op ingespeeld. Ze kwam voordat de ceremonie begon nog foto’s laten zien van de opstelling en aankleding om te vragen of dit goed voor ons was. Wow… wat was het mooi! Daarnaast verliep de samenwerking de gehele dag vlekkeloos, alles verliep zoals wij in gedachten hadden. Ze haalde ons wanneer het fotomoment was ingepland maar ze zorgde ook dat wij als bruidspaar op bepaalde momenten even konden terugtrekken. 

Vanaf het kennismakingsgesprek hadden we vertrouwen in Nikki dat onze grote dag super zou zijn. Nikki, je hebt dit overtroffen! Je hoort altijd wel verhalen waarbij iets mis gaat op een bruiloft. Bij ons is dat niet het geval geweest, onze dag is verlopen zoals wij in gedachten hadden, met dank aan Nikki. Ze is een ceremoniemeester van klasse. Wat hebben wij genoten! We kregen heel veel positieve reacties van de gasten over jou. 

Big Days By Nikki zorgt ervoor dat je een onbezorgde dag hebt en je kunt genieten van elkaars liefde. Met haar ervaring, enthousiasme, oog voor detail en oog voor het bruidspaar beleef je een ontzettend mooie trouwdag. Wat een fijn mens! Lieve Nikki, uit de grond van ons hart, bedankt voor de ó zo mooie dag. Wij hebben ontzettend genoten en doen dat nog steeds!

Liefs,
Bart & Lisa

Bart En Lisa, September 2020

← GA TERUG

Lieve Nikki en collega's, super erg bedankt voor afgelopen weekend, het was TOP! Het was echt precies zoals hoe we gehoopt hadden, echt een droom. Mega bedankt, zonder jullie was dit echt niet gelukt!

- Bruiloft voor Trouwen Italie in Umbrie

Bart en lisa

Wij hebben Big Days by Nikki ingeschakeld omdat het op een gegeven moment niet meer liep. Toen we begonnen hadden we nog ruim een jaar. Mijn man en ik dachten dat het plannen van onze bruiloft wel door onszelf gedaan kon worden. Echter, door drukte met werk kwamen wij er amper aan toe en toen er nog maar een paar maanden overbleven tot aan de bruiloft raakte ik erg in paniek. Er was nog zoveel om te regelen en over na te denken waardoor het besef kwam dat wij dit niet alleen konden doen.

Wij zijn zodoende in contact gekomen met Big Days. Nikki heeft ons ontzettend goed geholpen door orde te scheppen in de chaos. Wij hebben met haar hulp de juiste beslissingen kunnen maken voor het thema, type styling, in contact gekomen met een fotograaf/videograaf die helemaal paste bij onze stijl en ga zo maar door! Dat gaf zo’n rust.

In het begin waren we ook nog een beetje overdonderd door de vele opties. Gelukkig hadden we met Nikki als snel een ritme gevonden en konden we knopen doorhakken.

Daarnaast wilde wij in eerste instantie een goede vriendin benoemen tot ceremoniemeester maar hebben uiteindelijk gekozen om dit ook door Nikki te laten doen. Dat gaf zo'n enorme rust omdat wij elk detail van de dag al met haar hadden besproken. De dag verliep zonder problemen. Als er al problemen waren, wij hebben er in ieder geval helemaal niets van gemerkt.

Werkelijk waar de mooiste dag uit ons leven.

M&T

Love weekend in Italy

Lieve Nikki!
Bedankt voor jouw geweldige inzet op onze mooie trouwdag.
Het was echt een perfecte dag en dat komt mede doordat jij zo goed naar onze wensen hebt geluisterd en daar ook in handelde daardoor hoefde wij ons op onze trouwdag nergens zorgen om te maken. Je bent een gezellige spontane meid die wel van aanpakken weet.
Ik zou je bij iedereen aanraden, ga zo door Nikki.

F&M