De perfecte match tussen jullie is er al, nu nog de match met jullie weddingplanner.

hi, ik ben Nikki

Foto's: Paulien van Beusekom, Melting Pot Stories
Stories by Josan

De liefde vieren: waarom alleen op een bruiloft? Vanaf de eerste kennismaking tot het uitdoen van de lichten: jullie Big Day is voor mij een verzameling van mooie momenten. Ik wil dat je je thuis voelt op je bruiloft, en niet dat je je als een gast op een feestlocatie waant. Deze dag is van jullie. 

Neem contact op

Hylke Greidanus

For big days that last a lifetime

Ik heb al 10 jaar ervaring in het organiseren van producties en evenementen. Niks mooier om die kennis en mijn creativiteit in te zetten en een feest dat zo persoonlijk is tot in perfectie uit te werken. Van budget tot bruidstaart en van locatie tot leveranciers: ik zorg dat het klopt. Daarom ga ik jullie heel veel vragen stellen. Onder het genot van een goed glas wijn.

You can dream about the big picture, I'll worry about the details

Stories by Josan

Ik neem het waarmaken van jullie wensen voor mijn rekening.
Zo hoeven jullie je niet te verliezen in details - alleen in elkaars             

Ik neem het waarmaken van jullie wensen voor mijn rekening. Zo hoeven jullie je niet te verliezen in details - alleen in elkaars             

ogen

Als weddingplanner
denk ik verder dan de Big Day

De magie van Big Days zit ‘m in de kleine dingen. Als jullie grote dag aanbreekt, zorg ik dat het jullie aan niets ontbreekt. Op jullie Big Day draait het er niet alleen om dat het er perfect uitziet, maar vooral dat het perfect voelt. Geen template waar we jullie en jullie gasten in proberen te passen - maar een creatief, persoonlijk en prachtige dag. Of weekend. Of week. Maak het zo gek als je wil. We schrijven samen een sprookje met stuk voor stuk bijzondere momenten die naadloos en ongedwongen op elkaar aansluiten.

← ga terug

FEITJES OVER MIJ

Ik geniet minstens net zo hard van een geslaagde bruiloft als jullie en jullie gasten zelf. In voor- en tegenspoed zorg ik dat alles geregeld wordt. Ik krijg er energie van om jullie die stress te besparen. Ja, echt. 

Jullie honeymoon is er namelijk niet om uit te rusten van al het geregel, maar om te genieten van elkaar. Ik denk dus niet alleen na over het neerzetten van een top eindresultaat: het proces is voor mij net zo belangrijk. De connectie moet er zijn. Zodat je niet alleen terugkijkt op een mooie dag, maar ook een heerlijke voorbereiding. 

Geloof me:

Angela Bloemsaat

I’m A Big Fan Of Love

• Ik ben zelf getrouwd met mijn Grote Liefde op vrijdag de dertiende, na 13 jaar samen te zijn. Met volle maan. En het was FANTASTISCH. 
• Ik pak elke kans om samen een feestje te vieren: overal waar ik me thuis voel, trek ik de koelkast open, en het liefst ook een fles champagne.
• Hoewel ik echt een stadsmens ben (Eindhoven aka Eindje is echt mijn stadje) ben ik vorig jaar naar een dorp in de buurt verhuisd en geniet ik
van de frisse lucht, ruimte en natuur.  En het veilig kunnen fietsen zonder dat mijn kinderen overreden worden door een auto :)
• Zet mij op een goed festival neer met mijn vrienden, een speciaalbiertje in mijn hand en ik ben de gelukkigste persoon op aarde.
• Of bovenop een skipiste. Het ultieme gevoel van vrijheid als de wind langs je oren suist. 
• Maar eigenlijk kan ik nog het meest genieten van de vrolijke gezichten van mijn kinderen als we door de bossen rennen.
• Ik ben een spring-in-’t-veld (and proud of it!) en regel alles met een glimlach. 

← GA TERUG

• Ik ben zelf getrouwd op vrijdag de dertiende, na 13 jaar samen te zijn. Met volle maan. En ja, dat is goed gegaan. 

• Ik pak elke kans om samen een feestje te vieren: overal waar ik me thuis voel, trek ik de koelkast open, en het liefst ook een fles champagne. 

• Ik ben een spring-in-’t-veld (and proud of it!) en regel alles met een glimlach. 

Neem contact op