De perfecte match tussen jullie is er al, nu nog de match met jullie weddingplanner.

hi, wij zijn Nikki & Inge

For big days that last a lifetime

Met een gezamenlijke 18 jaar ervaring in het organiseren van producties, evenementen en bruiloften vinden wij niks mooier dan om al die kennis en creativiteit in te zetten en een feest dat zo persoonlijk is tot in perfectie uit te werken.
Van budget tot bruidstaart en van locatie tot leveranciers: wij zorgen dat het klopt. Daarom gaan wij jullie heel veel vragen stellen. Onder het genot van een goed glas wijn.

You can dream about the big picture, we'll worry about the details

Ik neem het waarmaken van jullie wensen voor mijn rekening.
Zo hoeven jullie je niet te verliezen in details - alleen in elkaars             

Ik neem het waarmaken van jullie wensen voor mijn rekening. Zo hoeven jullie je niet te verliezen in details - alleen in elkaars             

ogen

Als weddingplanner
denk ik verder dan de Big Day

De magie van Big Days zit ‘m in de kleine dingen. Als jullie grote dag aanbreekt, zorg ik dat het jullie aan niets ontbreekt. Op jullie Big Day draait het er niet alleen om dat het er perfect uitziet, maar vooral dat het perfect voelt. Geen template waar we jullie en jullie gasten in proberen te passen - maar een creatief, persoonlijk en prachtige dag. Of weekend. Of week. Maak het zo gek als je wil. We schrijven samen een sprookje met stuk voor stuk bijzondere momenten die naadloos en ongedwongen op elkaar aansluiten.

← ga terug

Meet our team!

Wij genieten minstens net zo hard van een geslaagde bruiloft als jullie en jullie gasten zelf. In voor- en tegenspoed zorgen wij dat alles geregeld wordt. Wij krijgen er energie van om jullie die stress te besparen. Ja, echt. 

Jullie honeymoon is er namelijk niet om uit te rusten van al het geregel, maar om te genieten van elkaar. Wij denken dus niet alleen na over het neerzetten van een top eindresultaat: het proces is voor ons net zo belangrijk. De connectie moet er zijn. Zodat je niet alleen terugkijkt op een mooie dag, maar ook een heerlijke voorbereiding. 

Geloof ons:

Thuis in haar knusse jaren '30 stulpje in het bruisende Nijmegen, deelt ze lachend het gezinsleven met Daan, Juultje en Bo. Een kleine vijftien jaar geleden begon het sprookje toen ze met een stel weddingplanners zomaar voor de lol naar Italië ging. En ja hoor, nog geen dag later was ze tot over haar oren verliefd. Vanaf dat moment wist ze: Italië zou het toneel worden van de meest magische bruiloften.

De liefde voor het leven spat er vanaf, vooral wanneer ze met haar dierbaren, een heerlijke fles wijn en een plank vol lekkers de boel op stelten zet. Tussen het runnen van haar bedrijf en het genieten van gezellige borrels, vind je haar buiten. Boswandelingen gevolgd door een vorstelijke maaltijd in een restaurant zijn haar ideale downtime. Diepgaande gesprekken met vrienden en het afschuimen van foodfestivals met een speciaalbiertje in de hand, daar wordt ze pas echt blij van.

Maar wat haar écht bijzonder maakt, is de manier waarop ze in mogelijkheden denkt. Het lijkt wel alsof het onmogelijke niet in haar woordenboek staat. Voor haar bruidsparen maakt ze het schijnbaar onbereikbare waar. Altijd een oplossing, altijd een manier om dromen tot leven te brengen. Het is bijna magisch hoe ze het onmogelijke mogelijk maakt. Wat een krachtpatser, altijd met een sprankel in haar ogen en een idee in haar achterzak. Een echte tovenares van de liefde!

borrelplankliefhebber • rasoptimist

INGE

Let's Get Personal

Nikki over Inge:
Inge over Nikki

Zij grijpt elke kans om samen een feestje te vieren: overal waar zij zich thuis voelt, trekt ze de koelkast open, het liefst met een fles champagne. Een ware Bourgondiër die houdt van goed eten, uitstekende wijnen, en het ontdekken van nieuwe prachtige plekjes over de hele wereld. Als mede-eigenaresse van Trouwen Italië heeft ze het voorrecht om de mooiste plekjes van Italië (opnieuw) te ontdekken.

Dankzij haar Italiaanse familie maakte ze vroeg kennis met la cucina di nonna en la dolce vita. Op jonge leeftijd woonde ze al haar eerste Italiaanse bruiloft bij en was meteen verkocht.

Hoewel ze een rasechte stadsmens is (Eindhoven aka Eindje is echt haar stad), maakte ze recentelijk de overstap naar een dorp in de buurt. Daar geniet ze van de frisse lucht, ruimte, en de omringende natuur. Zet haar op een goed festival met vrienden, een speciaalbiertje in de hand, en ze is de gelukkigste persoon op aarde. Of bovenop een skipiste, waar het ultieme gevoel van vrijheid haar overweldigt terwijl de wind langs haar oren suist.

Als weddingplanner vindt ze het geweldig om een bruidspaar goed te leren kennen, zodat ze samen een zo persoonlijk mogelijke bruiloft kunnen organiseren. Met haar sprankelende persoonlijkheid streeft naar iets anders, en vooral geen standaard bruiloft, maar iets dat echt bij het paar past. Voor haar geen 'wat hoort', maar eerder 'wat vinden jullie leuk?'.

levensgenieter • brainwavebravo

Nikki

Dian is een ware horecadame in hart en nieren, gespecialiseerd in het organiseren en werken op de meest verfijnde high-end events. Haar energieke en positieve instelling wisselt moeiteloos af met een gezonde dosis realisme.

Als trotse moeder van twee nieuwsgierige zoontjes deelt zij met onze Nikki een roots in het bourgondische Eindhoven, wat duidelijk terug te zien is in haar stijl. Vaak te vinden in de horeca, is ze altijd op zoek naar de nieuwste hotspots om te ontdekken.

In haar vrije tijd geniet ze van etentjes met vrienden, waar lekker eten en goed gezelschap samenkomen. Het samenzijn met haar gezin is van onschatbare waarde, en ze geniet het meest van de kleine dingen in het leven. Daarnaast waardeert ze het om af en toe een drankje te doen of een spelletje te spelen met vriendinnen, wat bijdraagt aan een perfecte balans tussen werk en ontspanning.

Binnen het team fungeert ze als een steunpilaar en is ze de weddingplanner die je aan je zijde wilt hebben. Met haar enthousiasme en oog voor detail geeft ze jouw bruiloft dat beetje extra, waardoor het een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

gastronoomgek • detaildiva

Dian

Ing&Nik over Dian:

Onze puppy van het team, maar wel degene met de meeste diploma's op zak. Jurist by day, weddingplanner by night en een enorme sfeermaker. Deze meid heeft energie voor 10 en een ongelooflijk oog voor mensen en hun stemming. Zonder haar is geen feest compleet!

onze sommelier • spring in 't veld

MIRJAM

Ing&Nik over Mirjam:

De liefde vieren: waarom alleen op een bruiloft? Vanaf de eerste kennismaking tot het uitdoen van de lichten: jullie Big Day is voor ons een verzameling van mooie momenten. We willen dat je je thuis voelt op je bruiloft, en niet dat je je als een gast op een feestlocatie waant. Deze dag is van jullie. 

Neem contact op