Bij Big Days geloven we in bruiloften vol geluk, een echte feel good sfeer, magische momenten en een unieke aanpak.


← RIGHT THIS WAY!

Onze diensten

Wij vinden dat dit niet alleen tijdens jullie huwelijksdag het geval moet zijn, maar vanaf het moment dat jullie beginnen met het plannen van jullie huwelijk. Dat is ook de insteek van onze samenwerking.

Jullie beleven geluksmomenten als we samen op zoek gaan naar ideeën, plannen smeden en dromen van jullie trouwdag. Dat jullie een vreugdedansje doen op het moment dat we DE droomlocatie voor jullie hebben of die ene super hippe leverancier die jullie nooit zelf hadden kunnen vinden. Ik leef voor die magische momentjes dat ik jullie mee kan nemen in het samensmeden van die prachtige dag, dat die twinkeling in jullie ogen verschijnt als jullie het ook voor ogen krijgen. Dat niet alleen jullie huwelijksdag, maar ook de planning onderdeel wordt van jullie liefdesverhaal.

En dat jullie je zo op je gemak voelen dat jullie na de bruiloft bijna met een traan afscheid van Big Days nemen. Als jullie denken; dit is wat we willen voor onze Big Day, bekijk dan het aanbod hieronder.

Elke Verbruggen Fotografie

Doe je ogen even dicht. Je ziet het al helemaal voor je, jullie droombruiloft. Mooi hè? Maar jullie sprookje laten uitkomen, dat is een ander verhaal.

Een locatie die perfect bij jullie past is alles bepalend voor jullie huwelijk. Wij hebben in de afgelopen jaren een zeer uitgebreid locatieportfolio opgebouwd. 

Welke toffe leveranciers leveren topkwaliteit en een eerlijke prijs? Hoe komt alles samen in een geheel dat klopt, en waarbij jullie niet overal achteraan hoeven te rennen? Welke styling schreeuwt jullie naam? Ik wil dat jullie uitgerust en vol vertrouwen wakker worden op jullie Big Day. Van mij als weddingplanner mag je verwachten dat alles geregeld wordt, van idee tot uitvoering. Ook de dingen waar je zelf niet eens aan had gedacht. We adviseren, regelen en schakelen met de beste leveranciers, vinden een geweldige trouwlocatie en dito fotograaf. Ik maak van jullie bruiloft organiseren óók een feestje.

Kosten bruiloft organiseren: vanaf 5.500,-

Full service weddingplanning

Dit willen wij!

Angela Bloemsaat, Kim Capteijn, Hylke Greidanus

Een heerlijk weekend samen met je belangrijkste mensen. Lange tafels gevuld met verse pasta vongole en rode wijn uit Chianti. Er wordt gelachen, gegeten, genoten en gezongen door jou, de liefde van je leven, je familie en vrienden. De avondzon flirt al met de maan, maar jullie zijn nog lang niet uitgefeest. Met als achtergrond van deze mooie herinneringen een pittoresk dorpje of prachtige natuur. Het kan niet beter. Van deze droom maken wij graag samen met jullie werkelijkheid. De planning, styling en het lekkerste eten: als ervaren team (12 years and counting!) van Trouwen Italië weten wij niet beter dan Italiaanse droombruiloften realiseren, van leveranciers tot locatie. 

Kosten bruiloftsweekend organiseren: vanaf 6.450,-

Meer informatie over jullie bruiloft in Italië organiseren? 

Trouwen in Italië

Neem contact op!

Odiza

Your love story makes fairy tales seem boring

Je wil dat alle elementen in jullie bruiloft net zo’n mooie match zijn als jullie twee. Je hebt misschien al een plaatje in je hoofd, of juist absoluut niet. Van de save the date kaart tot de dinertafelstyling, ik zorg ervoor dat het een geheel wordt dat past bij jullie stijl. De styling van jullie bruiloft is wat jullie je thuis laat voelen op de grote dag. Ik ben razend benieuwd naar jullie ideeën. 

Kosten bruiloft styling: vanaf 1.600,- (exclusief materiaalkosten). Alleen af te nemen als aanvulling op weddingplanning.

Weddingstyling

Let's start styling!

Elke Verbruggen